Team Supporter

Hoe werkt team supporter?

Hoe dan?

Ben je op zoek naar een nieuwe impuls voor het team of een volgende ontwikkelstap? Gaan jullie als team meer zelfsturend werken?

Waar jullie team momenteel ook staat, wij zijn er om jullie naar het volgende niveau te tillen. De Team Supporter is de ideale eerste stap van jullie ontwikkeling als team en organisatie.

Teams in beweging
Expert in het bouwen van teams

Mensgericht

We take care of our people, so that they can take care of business.

Expertise

We strive to be experts, and we never stop learning.

Inzicht

We pride ourselves on service excellence, delivering the highest support to you.

Praktisch

We’re innovators in our field and we’re always improving our service.

Richting

We operate with trust and integrity, to protect and grow your business.

Faciliteer het succes van je teams

Software als ondersteuning

Hoe doe je dat

De Teamscan, het adviesrapport  interactieve Dashboards voor teams en organisatie en de toolbox geeft je alle ondersteuning voor het inzicht, je richting van je ontwikkeling en de voortgang. Daarnaast zijn er veel praktische tips hoe je je ontwikkeling kan vormgeven.

De Teamscan

De Teamscan is een online vragenlijst die intuïtief in te vullen is met een schuif en daarmee ongeveer 10 minuten kost om in te vullen. Hij is compleet, vol verdiepende thema’s op het gebied van effectief en constructief samenwerken.

Het adviesrapport

De resultaten van de Teamscan zijn gebundeld en toegelicht in een uitgebreid team rapport die iedereen ontvangt. Een compleet rapport, vol inzichten en vol aanknopingspunten om als team mee aan de slag te gaan.

Het Team Dashboard

De resultaten zijn zichtbaar in jullie eigen Team Dashboard. Overzichtelijk en jullie kunnen zelf doorklikken op thema’s of resultaten die voor jullie extra interessant of relevant zijn. Ideaal om er regelmatig even bij te pakken en mee aan de slag te gaan.

Het organisatie Dashboard

Met het Organisatie Dashboard heb je de resultaten van alle teams in een overzicht, maar kun je ook inzoomen op resultaten van afzonderlijke teams of clusters van teams of afdelingen. Op deze manier kun je organisatie breed ondersteuning bieden of juist heel gericht maatwerk bieden voor specifieke teams.

De Toolbox

Om jouw team te ondersteunen bij de ontwikkeling van de verschillende thema’s is de Toolbox, met handige tips, en werkvormen per thema, de ideale digitale coach.

Coaching & Training

Wil je als team gecoacht worden of juist als teamcoach ondersteund worden, dan hebben we hier ook uitgebreide mogelijkheden voor. 
Individuele coaching op maat, of volledige (team)coaching opleidingen.

Team supporter is voor iedereen die met een team vooruit wil!

Voor wie
01
01
HR Managers
Ondersteun de teams en houdt zicht op de ontwikkeling
02
02
Teamleiders
Bepaal de richting met je team en krijg tastbare handvatten
03
03
Team coaches
Gebruik de inspirerende toolbox en meet de concrete vooruitgang

En uiteraard voor alle teamleden!