Team Supporter

Hoe kan ik mijn VIP Code gebruiken?

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je van ons, of van één van onze partners een VIP Code gekregen dan kun je hiermee gratis een persoonlijke of groep teamscan mee activeren. Dit doe je op de volgende manieren:

Persoonlijke Teamscan

Dit kan op 3 manieren:

1. Bij het invullen van de gratis Teamscan

Vul de teamscan hier in. Aan het eind van de scan worden je gegevens gevraagd om een account aan te maken. Druk hier op de knop ‘Ik heb een VIP code’ om de code in te vullen. Controleer de code en wanneer je alle gegevens hebt ingevuld, sla je de scan op. 
Het adviesrapport is nu volledig in te zien, en je hebt toegang tot een compleet Team dashboard.

2. Bij het upgraden, na het maken van een gratis Teamscan

Wanneer je de gratis teamscan hier hebt ingevuld en hebt opgeslagen heb je toegang tot een beperkt dashboard en adviesrapport. Wanneer je een VIP Code in je bezit hebt, kun je het account van dat team upgraden, zodat je volledig inzicht hebt.
Klik hiervoor op de knop ‘Upgrade’ en in het verschenen menu klik je op de knop ‘Ik heb een VIP code’ om de code in te vullen. Het adviesrapport is nu volledig in te zien, en je hebt toegang tot een compleet Team dashboard.

2. In het menu, na het maken van een gratis Teamscan

Wanneer je de gratis teamscan hier hebt ingevuld en hebt opgeslagen heb je toegang tot een beperkt dashboard en adviesrapport. Wanneer je een VIP Code in je bezit hebt, kun je het account van dat team upgraden, zodat je volledig inzicht hebt.
Klik hiervoor het menu (knop rechtsboven) open, en klik op ‘Gebruik VIP code’ om de code in te vullen. Het adviesrapport is nu volledig in te zien, en je hebt toegang tot een compleet Team dashboard.

Groep Teamscan

Heb je een VIP Code ontvangen waarmee je met een heel team de Teamscan kunt gebruiken, dan zijn er 2 optie:

1. Heb je al een account?

Wanneer je bijvoorbeeld de gratis teamscan hier hebt ingevuld, of je hebt al eerder aan een teamscan meegedaan, log dan eerst hier in. 
Klik dan het menu (knop rechtsboven) open, en klik op ‘Gebruik VIP code’ om de code in te vullen.
Er wordt een nieuw team aangemaakt, waar je de teamleden kunt toevoegen en kunt uitnodigen voor een teamscan.

2. Heb je al nog geen account?

Wanneer je de gratis teamscan nog niet hebt ingevuld, en je hebt nog niet eerder aan een teamscan meegedaan, dan kun je bij het aanmaken van een account, direct je VIP Code invullen.
Ga naar deze pagina om een account aan te maken. Hier klik je op ‘Ik heb een VIP Code’ om de code in te vullen.
Vul je gegevens in en klik op volgende. In de laatste stap zie je dat er geen kosten zijn en verstuur je de gegevens.
Er wordt een nieuw account met een nieuw team aangemaakt, waar je de teamleden kunt toevoegen en kunt uitnodigen voor een teamscan.

Inhoudsopgave