Team Supporter

Ben je op zoek bent naar inzicht, tips, een teamscan, oefeningen of team coaching? We hebben alles wat je nodig hebt om je team naar een hoger niveau te tillen. Bekijk onze oplossingen of probeer het eens gratis uit.

Faciliteer het succes van je teams

Faciliteer het succes van je teams

Wij bieden een uitgebreide set aan oplossingen om de communicatie, samenwerking en productiviteit van je team te verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar inzicht, trainingen, tips, oefeningen of coaching, we hebben alles wat je nodig hebt om je team naar een hoger niveau te tillen.

1. Verzamel de juiste feedback met een teamscan

Onze online vragenlijsten zijn ontworpen om jou en je team inzicht te geven in jullie sterke punten én ontwikkelpunten. Het invullen kost ongeveer 10 minuten van je tijd en voelt als een kleine moeite.

Onze Teamscan is compleet en biedt verdieping op diverse thema’s. Zo krijg je een holistisch beeld van de dynamiek in jouw team.

Team Supporter teamscan on ipad

2. Krijg inzicht in ontwikkelpunten in je eigen dashboard

De dashboards bieden jou een helder overzicht van hoe gezond jullie team is. Het is ideaal om de voortgang van je team te monitoren en gericht te werken aan verbeteringen.

Het Team Dashboard is speciaal ontworpen om het proces van teamontwikkeling te ondersteunen en te faciliteren.

3. Deel inzichten binnen je organisatie

Ons uitgebreide teamrapport is een krachtig hulpmiddel om te gebruiken tijdens teamvergaderingen of teambuilding sessies. Het geeft concrete handvatten om gericht te werken aan verbeteringen.

Het rapport is volledig gebaseerd op jullie feedback en biedt daarom een gepersonaliseerd beeld van de sterke- en ontwikkelpunten in jullie team.

4. Kies effectieve oplossingen voor je teams

Met ons Organisatie Dashboard kun je inzoomen op de resultaten van afzonderlijke teams, clusters van teams of afdelingen. Zo kun je zowel organisatie breed ondersteuning bieden als gericht maatwerk bieden voor specifieke teams.

Onze toolbox biedt handige tips en werkvormen per thema, waardoor je als team direct aan de slag kunt om verbeteringen door te voeren.

5. Groei als team en als organisatie

Onze software is ontworpen om teams te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en om de cultuur van de hele organisatie te verbeteren.

Of het nu gaat om het identificeren van knelpunten, het verbeteren van de communicatie of het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers, onze software biedt oplossingen op maat.

organisation dashboard on screen

Feedback, analytics en strategieën

Teamontwikkeling