Team Supporter

Ons uitgebreide teamrapport is een krachtig hulpmiddel om te gebruiken tijdens teamvergaderingen of teambuilding sessies. Het geeft concrete handvatten om gericht te werken aan verbeteringen.

Het rapport is volledig gebaseerd op jullie feedback en biedt daarom een gepersonaliseerd beeld van de sterke- en ontwikkelpunten in jullie team.

advice report on screens

Hoe werkt het?

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de teamscan

Adviesrapport

Hoe kan ik de gratis scans van mijn team combineren in één rapport?

Dit kan helaas niet. Als meerdere teamleden een gratis scan hebben gedaan zullen zij na het aanmaken van het account en het team de scan opnieuw moeten maken. Alleen de gratis scan van de aanvrager/ beheerder kan worden meegenomen in de scan van het team

Iedereen heeft het rapport gekregen: Waar moeten we nu beginnen?

Allereerst is het goed om de resultaten met elkaar te bespreken; wat vinden jullie er eigenlijk van? Welke resultaten waren heel erg herkenbaar? Welke resultaten waren verassend? Waar hebben jullie echt wat te doen en wat kunnen jullie uitbouwen?

Het dashboard biedt jullie de mogelijkheid te spelen met de verschillende resultaten en snel meer inzichten te krijgen. Dit kan jullie helpen om als team te bepalen waar jullie je de komende tijd vooral op willen richten? 

Kies bijvoorbeeld 2 of 3 elementen om jullie als team op te richten, om jullie ontwikkeling als team een focus te geven. Want jullie kunnen we proberen aan alles te werken, maar dat is toch echt teveel en dat geeft te weinig focus.

Bepaal vervolgens hoe jullie er aan willen werken: 

  • Hoeveel tijd willen en kunnen jullie besteden aan team-ontwikkeling?
  • Hoe ziet jullie traject er in hoofdlijnen uit? 
  • In welke vormen gaan jullie aan de slag?
  • Wie gaat jullie daarbij helpen?
Waar baseren jullie de scan en het rapport op?

In onze blog ‘Wat is effectief teamwork‘ leggen we onze visie over hoe teamwork uit en welke inzichten en modellen de onderbouwing vormen voor de scan en de rapportage.