Team Supporter

Boost je team naar
High Performance!

Benut het volledige potentieel van je team met de bewezen Teamscan

Al meer dan 2500 teamleden geboost!

Het inzicht dat we nodig hadden voor onze organisatie!

Door Team Supporter hebben onze teams gericht kunnen werken aan hun ontwikkeling en zien we door de hele organisatie verbeteringen en worden successen binnen de organisatie veel meer gedeeld. Een absolute aanrader!
Thieu Smeets
Directeur GGD Brabant-Zuidoost

Hoe Team Supporter van jouw team een High-Performance team maakt

Ontdek Teamsupporter

Team Supporter geeft je een alomvattende analyse van je team. Vervolgens krijg je concrete actiepunten die ervoor zorgen dat je team voortaan verwachtingen overtreft.

Een van de grondslagen van een high-performance team is het hebben van heldere doelen. Maar doelen moet niet alleen helder zijn. De teamscan geeft ondermeer duidelijkheid over de volgende zaken

Een andere, net zo’n belangrijke grondslag van een high-performance team is het onderlinge vertrouwen tussen de teamleden en de manier waarop ze met elkaar kunnen samenwerken.

In de Teamscan wordt ondermeer gekeken naar:

Maar…, om een high-performance team te creëren, is effectieve besluitvorming essentieel. om dit te bereiken kijkt de teamscan onder andere naar:

Uiteraard komt er nog meer bij kijken. De eerder genoemde onderdelen zijn zeer belangrijk bij high-performance teams, maar het houdt daar niet bij op. Daarom gaat de teamscan ook verder met onder andere:

Ga je voor de eenmalige boost? Of de structurele aanpak?

Selecteer jouw plan

Of je nu met één team bent, een kleine organisatie, of een grote corporatie met heel veel teams en locaties, de Team Supporter biedt alle mogelijkheden.

Persoonlijk

Ontwikkel jouw visie op het team en monitor de groei op jouw manier

GRATIS

Continue

Team

Voor een team dat bewust
wil blijven ontwikkelen

€49

per maand*

* Gefactureerd per jaar

Organisatie

Voor Organisaties die grip willen op
de ontwikkeling van hun teams

OP MAAT

per jaar

Wil je weten welk pakket voor jou het beste werkt? Of heb je vragen over de volgende stap? Plan een gesprek en demo om te beginnen.

Definitie

Wat is een
high-performance team

Een high-performance team is een groep individuen die effectief samenwerken om uitzonderlijke resultaten te bereiken. Kenmerken omvatten sterke communicatie, wederzijds respect, gedeelde doelen, flexibiliteit, individuele deskundigheid en continue verbetering. Dergelijke teams excelleren in prestaties, innovatie en het overwinnen van uitdagingen door synergetische samenwerking en effectief leiderschap.

 
 
 
Hoe zit dat?

Vragen die we vaker krijgen

Zeker! We raden dit zelfs aan. Als organisatie krijg je ook toegang tot een organisatie dashboard met daarin inzichten over de situaties en verhoudingen van alle teams.

We laten je graag de mogelijkheden zien in een demo. Deze kun je hier zelf vrijblijvend inplannen.

Het invullen van de scan kan echt heel snel en het werkt heel intuïtief doordat je met een schuifje je antwoord aan kan geven. Ongeveer 10 minuten ben je er wel mee bezig. 

Het gaat wel om thema’s die je aan het denken zetten. Als je flink aan het denken wordt gezet kan het invullen van de scan wel wat langer duren. Dit denkproces is dan waarschijnlijk ook heel nuttig geweest!

Team Supporter is zo gebouwd, dat een team dit kan oppakken zonder externe begeleider. Dit is dus niet noodzakelijk.

Soms kan het verstandig zijn om iemand van buiten je team te gebruiken voor het begeleiden van de bespreking van de eerste scan of om nieuwe inzichten te brengen over de aanpak van bepaalde actiepunten. Mocht je hier een ervaren teamcoach voor zoeken, dan kunnen we die vanuit Team Supporter ook leveren. Neem hiervoor contact op.

Dit is gebaseerd op meerdere wetenschappelijke modellen en vele jaren ervaring.

Bekijk hier een uitgebreide toelichting.

Ja. je kunt niet zien wat voor antwoord een ander teamlid heeft ingevuld. Dit is essentieel om de veiligheid en vertrouwen te bewaken.

Wanneer je als team op een hoog niveau terecht komt, en de openheid, vertrouwen en transparantie goed genoeg is, zullen teamleden deze informatie uit zichzelf delen.