Team Supporter

Practice what you preach

Onze waarden

We geloven echt in de ontwikkeling die je als mens, team en organisatie kan maken als je bewust bezig bent met waarom je iets doet, hoe je iets doet en vooral hoe je samen werkt aan je eigen en gezamenlijke doelen. Als je met of bij ons werkt, merk je het verschil.

Met elkaar bereik je meer

Het is heel eenvoudig. je hebt meer samen meer ideeën, meer oplossend vermogen, meer energie, meer plezier en dus meer resultaat.

Een gezonde sfeer is essentieel

Een giftige sfeer is funest voor een team. Samenwerking start bovendien met vertrouwen, het gevoel dat het iets oplevert voor het team en voor jou.

Leren, fouten maken en heel hard groeien

Bewust omgaan met je ontwikkeling. Vier wat goed gaat, leer van wat fout gaat en kijk altijd wat nog beter kan. Dit geeft energie en nog meer resultaat.

Geef de klant, jezelf en je team steeds cadeautjes

Overtref de verwachtingen. Samen verras je klanten en je collega's steeds weer op nieuwe inzichten, resultaten en ondersteuning.

Doe mee

Op dit moment zijn wij op zoek naar

Werk Locatie: Online / Bij klant

Wij zoeken een gedreven en zelfstandige teamcoach om ons groeiende team als ZZP’er te versterken. Als teamcoach maak je gebruik van Team Supporter, een krachtige ondersteunende software, om langdurige verbindingen met klanten aan te gaan. Je hebt de vrijheid om zelfstandig klanten te vinden en begeleiden, terwijl Team Supporter jou voorziet van training en de mogelijkheid om soms gratis scans in te zetten bij grote potentiële klanten. Deze rol biedt niet alleen de mogelijkheid om je coachingvaardigheden verder te ontwikkelen, maar ook om te profiteren van een deel van de omzet gegenereerd door jouw begeleide klanten bij Team Supporter. Als teamcoach speel je een cruciale rol in het succes van zowel de klanten als Team Supporter, waarbij je autonomie, ondersteuning en beloningen combineert voor een bevredigende professionele ervaring. Kom bij ons team en help organisaties gedijen door middel van effectief leiderschap en teamontwikkeling!

Wat vragen we?

Wat bieden we?

Werk Locatie: Online / Bij klant

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Organisatie Ontwikkelaar die de kracht van Team Supporter wil inzetten bij klanten die hun teams willen optimaliseren. Deze rol omvat het fungeren als accountmanager, programmamanager en coach voor organisaties die streven naar blijvende verandering, zoals de implementatie van zelfsturende of zelforganiserende teams. De ontwikkelaar zal niet alleen bestaande klantrelaties onderhouden, maar ook nieuwe klanten aantrekken die streven naar effectieve teamontwikkeling. Daarnaast speelt de ontwikkelaar een cruciale rol in het voortdurend verbeteren en ontwikkelen van Team Supporter in nauwe samenwerking met klanten. Als sleutelfiguur in de transformatie van organisaties, krijgt de Ontwikkelaar de kans om bij te dragen aan duurzame verandering en groei, terwijl hij of zij het volledige potentieel van Team Supporter benut.

Wat vragen we?

Wat bieden we?

Werk Locatie: Online / Bij klanten / Buitenland

Wij zijn op zoek naar een Internationaal georiënteerde en ondernemende Team Coach die enthousiast is om Team Supporter verder te introduceren in het buitenland. De tool is momenteel beschikbaar in het Nederlands en Engels, maar met de mogelijkheid tot snelle vertaling naar andere talen. Als Team Coach kan je fungeren als een brug tussen buitenlandse teamcoaches of teamcoachbureaus en Team Supporter. Hierbij is er ook de mogelijkheid om zelf actief te zijn in het buitenland. De interacties met klanten verlopen voornamelijk digitaal, maar er kunnen ook situaties zijn waarin live ondersteuning of sales vereist is.

Je hebt de vrijheid om de buitenlandse divisie zelfstandig te leiden, met volledige ondersteuning van Team Supporter om het succes van deze internationale uitbreiding te waarborgen. Een unieke kans voor een ondernemende professional om bij te dragen aan de wereldwijde groei van Team Supporter.

Wat vragen we?

Wat bieden we?