Team Supporter

Wie zijn wij

We ontwikkelen al 25 jaar teams

Team Supporter is ontstaan uit de samenwerking tussen Use Your Talents en Innovatieman. Beiden met jarenlange ervaring als Manager, Teamcoach, Trainer en Innovator. Team Supporter wil de beste ondersteuning bieden voor teams die het beste uit zichzelf willen halen 

Annita Euwijk

Team Supporter is praktisch en theoretisch onderbouwd

Ontdek Teamsupporter

Door de theorie van teamontwikkeling te combineren met onze praktijk kennis van HR processen, sluit Team Supporter aan op elke organisatie.

Jarenlang hebben we ervaring met het managen, begeleiden en ontwikkelen van teams. In kleine en grote organisatie, Profit en Non-profit. Zo bouwden we de volgende ervaring op:

Naast de praktische ervaring heeft Teamsupporter ook een theoretische basis. In de praktijk en in de opleidingen ook veelvuldig toegepast.

Lencioni

Patrick Lencioni beschrijft in zijn boek ‘De vijf frustraties van teamwork’ de essentie van de samenwerking in een team.

Team niveaus / fasen

Schuts en Tuckman kijken vanuit de groep. Bion en Miles kijken vanuit het individu. Caple en Remmerswaal combineren bovenstaande benaderingen.

Teamflow

Dit model sluit aan op het flowprincipe van Csikszentmihályi. Ook teams kunnen in flow raken.

Agile / Lean

Beide methoden bevorderen continue verbetering, teamwork en klantgerichtheid. Allen nodig bij het ontwikkelen van teams en het leveren van prestaties

Om kennis en ideeën om te zetten in tastbare tools, vraagt ook om iets anders: Innovatiekracht. We hebben naast Teamladder de afgelopen jaren meer gebouwd en ook deze ervaring zie je terug in Teamsupporter. Zo bouwden we onder andere de volgende tools: